Horns Skärgårdscamping

_DSC1476j
_DSC1420j
NFS Marin campingkatalogen

Horns Skärgårdscamping

Horns Skärgårdscamping har länge varit en oputsad pärla med ett fantastiskt läge vid Örsbaken. Vår ambitionen är att vi ska uppgradera och förbättra upplevelsen för att därigenom få fler att upptäcka den rofyllda och underbara plats som Horns Skärgårdscamping är.

Vid Horns Skärgårdscamping finns ett drygt 40-tal campingplatser för husbilar och husvagnar i olika storlekar, vissa med ostörd havsutsikt.

Flertalet av platserna hyrs ut säsongsvis även om det också finns ett antal platser för korttidsuthyrning. Ambitionen är att alla säsongsgäster som är intresserade av att ha båtplats vid Horns Båtvarv över tid ska erbjudas det. Beläggningen i hamnen är dock hög vilket gör att det är en ambition och ingen garanti.

Under vintern har vi strukturerat upp alla campingtomter samt satt ut pinnar för att markera gränserna för respektive tomt, vägar, stigar, gemensamhetsytor etc. Vi har lediga säsongsplatser, tveka inte att höra av dig om du är intresserad så ses vi ute på campingen och hittar en plats som passar dina önskemål.

 

Under vintern/våren 2018 arbetar vi med att koppla på campingen till kommunalt vatten och avlopp, uppgradera serviceutrymmena och att fixa bredbandsuppkoppling, uppgradera miljöstationen samt mycket mycket mer. Serviceutrymmena kommer bli både nyare, fräschare och större. Hör av er så berättar vi mer!

 

På campingen finns även 5 stugor till uthyrning. Stugorna är av olika storlek varierande mellan 2-5 bäddar. Stugorna är små med enkel standard perfekta för en helgs avkoppling eller som bas vid en fisketur.

Skärgårdscampingen har en egen hemsida med mer info samt bilder, se www.hornscamping.se

 

För priser samt mer info skicka ett mail på info@hornscamping.se eller ring på 070 - 536 71 20.

OM OSS

NFS Marin AB tog över driften av Horns Båtvarv och Skärgårdscamping i oktober 2017. Vi ser mycket fram emot att driva verksamheten vidare och att utveckla dess fulla potential. Vi har många tankar och ideér kring hur vi ska utveckla detta, följ oss på den spännande resan!

Kontakt

Horns Båtvarv och Skärgårdscamping

611 93 Nyköping

info@hornsbatvarv.se

0155 - 120 130